10. februar 2015

DJ til 18 års fødselsdag

DJ til ungdomsfestHar du brug for en billig dj til 18 års fødselsdags? Skal der holdes gallafest eller gymnasiefest? Eller skal dig og din klasse have studenterhuen på og ud at køre studentervogn?

Vi spiller til enhver form for ungdomfest og kan blive din faste dj til ungdomsfest, når først vi har spillet til en enkelt af jeres fester. Ingen fest er for lille eller for stor, vi har udstyret og erfaring til at skabe en god fest for dig og dine gæster.

Vi har været manges dj til 18 års fødselsdag, gallafest og gymnasiefest og har fyldt dansegulve landet over.

Spørgsmålet er om vi også skal spille din til/jeres?

Fuldt opdateret dj til 18 års fødselsdag

Når vi tager ud som dj til 18 års fødselsdag er vi fuldt opdateret med de nyeste hits og vi sætter gang i festen og underholder med lige præcis den musik du / i ønsker. Vi fylder dansegulvet med et smukt lysshow og en bas der kilder i fødderne. Vi arrangerer gerne fællesdanse eller fællessange med festarrangøren og skal blot kende til ønsket inden vi skal ud at være din dj til 18 års fødselsdag.

Alt dette gør vi til en betalig pris og som en af Danmarks billigste dj’s til ungdomsfester. Da vi er nogle af de billigste i Danmark anbefaler vi derfor også at du booker i så god tid som mulig. Har du ønsker til musiktema og lignende, så anbefaler vi også at du informerer om dette i forbindelse med booking.

Dj til 18 års fødselsdag? Få et tilbud her

Få en uforglemmelig 18 års fødselsdag, studentervognstur, gallafest eller gymnasiefest med DJ Lookalikes som din dj til ungdomsfest. Vi kører ud som dj til ungdomsfester i hele Østjylland Book os i dag og få sikret den perfekte underholdning til festen.

Få et tilbud her ✔

4 tanker om “DJ til 18 års fødselsdag

 • Mig og en ven overvejer at holde en privatfest, så vi ville høre hvad prisen på en dj er, hvor lang tid han spiller, hvilken form for musik, og om der også er lys og sådan nogle forskellige ting

 • Hej Magnus

  Tak for din forespørgsel.

  Vi har sendt dig en mail med svar på dine spørgsmål samt et tilbud til din fest.

  MVH

  DJ Lookalikes

 • hvad koster det og få en ud at spille til en elevfest i en weekend. feks fredag til lørdag fredag ca kl 19:00 til kl ca 02:00 mvh maria Eriksen

 • Hej
  Min datter skal holde 18 års fødselsdag d. 24 oktober i Ballerup og vi overvejer musik og kunne tænke os at få et tilbud på 5 timer dvs fra kl 22 – 03

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *