10. februar 2015

DJ til privatfest

Skal du holde en privatfest og ønsker du at finde en betalelig dj til privatfest? Så er DJ Lookalikes måske noget for dig. Vi har anlægget, lysshowet og musikken til at skabe de perfekte rammer til en god fest for dig og dine gæster.

Foretrukken dj til privatfest

Som dj til privatfest har vi oplevet alle former for fest og har flere gange spillet for de samme kunder. Det er altid en fornøjelse at kunne være fast dj til privatfest for en af vores kunder og måske vil vi også blive det for dig, når du først har haft os ude at spille. Uanset om det er som genganger eller om det er første gang du booker os som dj til privatfesten, så gør vi altid en indsats for at du ønsker at gøre det igen.

DJ til privatfestDu styrer showet

Din fest, din musik og dine gæster. Når vi kommer ud og optræder som dj til privatfest er det altid med dig og dine gæsters ønsker for øje. De ønsker du og dine gæster måtte have til musikken er vi derfor meget modtagelige overfor. Vi har al den musik hjertet begærer fra alle årtier og har du gjort dig overvejelser om specfikke ønsker inden festen skal afholdes, så vil vi sikre at disse også bliver spillet til selve festen. Med disse forudsætninger får vi sammen den bedste fest og gør den uforglemmelig for både dig og gæsterne.

Book os i god tid

Som dj til privatfest står vi til rådighed indtil datoerne bookes. Ved du derfor allerede nu, hvilken dato din fest skal afholdes vil vi anbefale dig at booke os i god tid. Vi spiller som dj til privatfest i Skanderborg, Silkeborg, Horsens og Århus, men det er også muligt at booke os andre steder i landet.

Få et tilbud her ✔

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *