10. februar 2015

Dj til fødselsdag

Så blev det tid til at fejre fødselsdagen. Der skal arrangeres meget; mad, musik, lokale, invitationer osv. Få det mindre at tænke på med musikken og reserver en dag med os som dj til fødselsdag.

Erfaren dj til fødselsdag i alle aldre

DJ Lookalikes er i sit es når det kommer til fødselsdage og vil med glæde være med til at fejre den sammen med dig, som din dj til fødselsdag.
Uanset om du bliver 18 år eller 50 år, så er vi klar på at holde gang i din fest. Dansegulvet bliver brandvarmt og der vil ikke gå længe før de første er på gulvet.

Udstyr til store og små fest

DJ til fødselsdagVores udstyr kan spille rum op med plads til op mod 200 personer og har derfor udstyret til både store og små fester. Når vi skal ud at spille som dj til fødselsdag er vi fuldt opdateret med de seneste hits fra hitlisten og vi sætter gang i festen og underholder med lige nøjagtig den musik du ønsker. Dansegulvet bliver fyldt med et smukt lysshow og en bas der frister dig og dine gæster til at bevæge jer til rytmen. Som dj til fødselsdag har naturligvis den obligatoriske fødselsdagsang fra hele Danmarks Tommy Seebach, men vi har også et bud på andre sange der kan gøre sig som fødselsdagsnumre.

Som en af Danmarks billigste dj’s til fødelsdagsfester anbefaler vi derfor også at du booker os i så god tid som muligt. Har du ønsker til musiktema og lignende, så anbefaler vi også at du informerer om dette i forbindelse med booking.

Book din dj til fødselsdag

Du kan booke os som dj til fødselsdag i Skanderborg, Silkeborg, Horsens og Århus. Du skal også være velkommen til at sende os en forespørgsel om en fødselsdagsfest andre steder i landet. Gør din fødselsdag til en festlig aften med dans og musik, send os en forespørgsel ved at klikke på den grønne knap herunder.

Få et tilbud her ✔