10. februar 2015

DJ til firmafest

Skal der gang i firmafesten og skal der helst være musik for alle aldre, så er DJ Lookalikes klar til at gøre aftenen komplet som dj til firmafest. DJ til firmafestVi stiller op med en erfaren og underholdende dj, som spiller lige netop den musik i ønsker og sætter gang i dansegulvet. Skal du brug en dj til firmafesten om vinteren, så kan vi naturligvis tilpasse temaet til jul og er der brug for en dj til firmafest om sommeren, så har vi også musikken til det.

Uanset temaer eller aldersfordeling, så har vi prøvet at være dj til firmafest før og ved hvordan det skal håndteres.

DJ til firmafest med bred variation af musik

Som dj til firmafest er vores fornemmester opgave at friste jer til at komme ud på dansegulvet. Derfor tilbyder vi også en bred variation af musik og har altid musik med fra ethvert årti og i alle genrer. Det burde derfor være muligt at ramme noget som i ønsker jer. Det er dog altid rart at modtage ønsker og når vi kommer ud som dj til firmafest, så ønsker vi at levere den bedste fest for jer og i skal derfor være mere end velkommen til at komme med ønsker undervejs.

Udstyr til alle størrelser rum – og ellers skruer vi bare ned

Udstyret vi har med som dj til firmafest kan fylde store sale og små rum med god lyd og et lækkert lysshow. Er i mere end 200 mennesker bør vi dog aftale hvordan og hvorledes vi finder plads til udstyret. Lysshowet er alt fra mindre LED-belysning til laser og pryder gulvet med indbydende stråler i alle regnbuens farver og musikken afspilles med en dyb bas
der sitrer i fødderne og lokker folk ud at danse.

Book os i dag

Skal du bruge os som dj til din firmafest, så book os i dag. Vi dækker hele Skanderborg, Silkeborg, Horsens og Århus, men kan også kører andetsteds i Danmark på forespørgsel.

Få et tilbud her✔

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *