10. februar 2015

DJ til bryllup

Så skal bryllupsklokkerne ringe. Noget lånt, noget brugt og noget blåt skal tages på. Det er en vigtig dag. Først skal vielsen finde sted, så skal der spises og så til festen. Her er det vigtig at alt går som planlagt og at det bliver en mindeværdig dag. DJ Lookalikes kan sørge for at den afsluttende del går som ønsket og sætte gang i festen som din dj til bryllup.

Erfaren dj til bryllup

DJ til bryllupDJ Lookalikes vil med glæde sørge for at det bliver en uforglemmelig dag og hjælpe til med at alt går som planlagt. Vi har brudevalsen i flere forskellige versioner og som din dj til bryllup rustet med mange års erfaring med bryllupper og derfor også flere gode bryllups hits. Og ja, de findes faktisk. Der er også mulighed for at vi spiller lidt lækker dinner musik, så maden kan nydes i en afslappet stemning. Vi vil altid have med os at festen er jeres fest og at vi ønsker levere det i har behov for.

Udstyr til enhver størrelse fest

Uanset om du skal holde en stor eller en mindre bryllupsfest, så har vi udstyret til at skabe de perfekte rammer for en god fest. Vi har et betagende lysshow, anlæg med en fyldig lyd og en r..fuld musiknumre fra enhver musikgenre og ethvert årti. Så skal du og dine gæster bydes på en uforglemmelig aften med en erfaren dj ved roret og al den festlige musik i ønsker, så står vi klar til at opfylde dette.

Booking af dj til bryllup

Skriv til os hvis du vil sikre brudevalsen foregår som planlagt. Vi kan bookes som dj til bryllup i Skanderborg, Silkeborg, Horsens og Århus, men vi kan også bookes i resten af landet. Forespørgsler omkring booking kan foretages på den grønne knap nedenfor.

NB! Vores dj’s vil gerne vide hvis de skal møde op i brylluppets dresscode.

Få et tilbud her ✔

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *