10. februar 2015

DJ til fest

Leder du efter den rette underholdning til din fest? Så er du kommet det helt rigtige sted. Vi står klar som dj til fest og til underholdning for dig og dine gæster.

Vi sætter gang i festen og holder dansegulvet varmt lige så længe som dig og dine gæster kan holde til det. Vi spiller primært som dj i Skanderborg, Silkeborg, Horsens og Århus, men kan spille over hele landet, da vi er et mobildiskotek.

Blandt de billigste som Dj til fest

DJ til festDu kan leje os som dj i Skanderborg, Silkeborg, Horsens og Århus og resten af landet til din fest eller anden anledning, hvor der er brug for underholdning og god musik.

Vi sørger for at du får en fest som du ønsker og en pris som også er blandt de billigste i Danmark. Vores dj sørger for at din fest bliver som du ønsker og at du får den musik du godt kan lide. Dine gæster er også velkomne til at komme med ønsker under festen.

Som DJ i Skanderborg, Silkeborg, Horsens og Århus og resten af landet medbringer vi selv alt udstyret til en god fest – Lysshow, højtalere og en engageret dj til underholdning for dine gæster.

Vi har mange års erfaring fra et hav af fester og vil som dj til fest altid fornemme gæsternes ønsker eller ganske enkelt tage imod de ønsker der måtte komme. Vi er altid åbne for forslag til musikken og modtager også gerne specifikke ønsker inden festen og så vil vi sørge for at disse ønsker bliver opfyldt til selve festen. Det er trods alt din fest og dig og dine gæster er dem der skal kunne mindes aftenen som en god aften for alle.

Kontakt os få pris på dj til fest

Du kan få pris på en dj til fest eller anden anledning ved at kontakte os via vores kontaktformular.

Få et tilbud her ✔

En tanke om “DJ til fest

  • Vi skal holde en sommerfest for vores afd på Hvidovre hospital mikrobiologisk

    Vores budget er ikke så stor . Så vi håber lidt på finde en som vil spille for os 4 timer til 2000kr . Med dit udstyr.

    Vi bliver ca 50-60 personer i en lokale i København .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *